Hvad er familiesamtaler?

Familiebehandling i Helsingør

Hvis et familiemedlem har rusmiddelproblemer, kan det have store konsekvenser for hele familien. Vi har derfor altid fokus på, at hele familien bliver hørt i forbindelse med vores familiesamtaler. Uanset om I er en traditionel kernefamilie, skilte, enlig forsøger eller noget helt andet, forsøger vi gennem samtaler at finde den bedste løsning på jeres families problemer.

Hvad er familiesamtaler?

Vores familiesamtaler tager udgangspunkt i jeres families problemer. Vi arbejder gennem samtalerne med, hvordan I kan støtte hinanden som familie, så både børnene og de voksne får det bedre. De første samtaler vil foregå med udgangspunkt i de voksnes syn på problemerne, hvorefter børnene vil blive inviteret med til de efterfølgende samtaler. Vi har et specielt familierum, vi bruger til vores familiebehandling i Helsingør, som er udstyret med legetøj og tegnegrej til børnene.

Hvor mange samtaler, skal man have?

Det er meget forskelligt fra familie til familie, hvor mange samtaler, man har brug for. Et typisk forløb kan løbe over 5 gange, hvor hver samtale tager halvanden time. Hos Helsingør Rusmiddelcenter har vi to medarbejdere, der afholder familiesamtaler. De har begge god erfaring med familiebehandling i Helsingør, og det er typisk den samme medarbejder, der deltager i alle jeres familiesamtaler.

Læs mere om familiesamtaler

Få en familiesamtale

Er du interesseret i at få en familiebehandling i Helsingør? Så kontakt Helsingør Rusmiddelcenter og få en uforpligtende samtale om dine muligheder. Du kan kontakte os på telefon 49 28 35 80 eller rusmiddel@helsingor.dk, hvor du også har mulighed for at bestille den første aftale. Alle vores familiesamtaler foregår som en del af et forløb i Helsingør Rusmiddelcenter.

Seneste nyheder

En bedre hverdag

Næste kursus starter tirsdag den 4. juni 2024. Har du eller dine nærmeste en oplevelse af, at alkoholen fylder i dit liv?

Læs mere »

Vanedannende medicin

Flere borgere henvender sig på Helsingør Rusmiddelcenter, fordi de har problemer med vanedannende medicin som Oxycontin og Oxynorm – også kaldet Oxy’er. Du har mulighed

Læs mere »

Bliv ringet op

Del