Pårørendetilbud

Hvornår er man pårørende?

Du er pårørende hvis du er berørt af, at en du kender har rusmiddelproblemer. Vores forskellige pårørendetilbud henvender sig derfor både til forældre, børn under 18 år, voksne børn, ægtefæller, kærester, venner og kollegaer. Som pårørende er du velkommen, uanset om den som har et rusmiddelproblem er indskrevet i rusmiddelbehandling eller ej.

Pårørendegrupper efter behov

Vi har mulighed for at tilbyde forskellige typer pårørendegrupper efter behov. For eksempel børnegrupper, forældrenetværk og en Voksen-Barn-gruppe (et tilbud for voksne børn hvis forældre har/har haft alkohol- og/eller stofproblemer). Grupperne kan etableres, når der er nok interesserede. Der er erfaring for, at en gruppe skal have 5-6 deltagere. Formålet med at sidde sammen med andre pårørende i en gruppe er mange. Følgende er noget af det andre har sagt: Øget livskvalitet, fællesskab, forståelse af problematikken, strategier og redskaber.

Tilbud til pårørende – CRAFT

Når en person, der står dig nær, har et alkoholproblem, kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen. CRAFT er et tilbud om støtte og rådgivning til pårørende til en person med et alkoholproblem. Der eneste krav der er i forhold til at få hjælp, er at den der står dig nær og som drikker, ikke er i behandling.

Individuelle pårørendesamtaler

Vi tilbyder individuelle pårørendesamtaler efter behov, hvor vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig vider

Seneste nyheder

En bedre hverdag

Næste kursus starter onsdag den 3. februar 2021. Har du eller dine nærmeste en oplevelse af, at alkoholen fylder i dit liv?

Læs mere »

Vi holder stadig åbent

Du kan fortsat komme til fysiske møder og samtaler. Dog er vi her ikke alle sammen hver dag. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer om at holde

Læs mere »

Bliv ringet op

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email