Om Projekt udgående behandling

Har du svært ved at møde op på rusmiddelcenteret - så kan vi måske komme til dig

Har du brug for at tale med nogen om dit stofbrug, men har rigtig svært ved at møde op på rusmiddelcentret? Så er der mulighed for at vi kan komme og møde dig, der hvor du er og føler dig mest tryg. Det kan være du bor på gaden, på et herberg eller har svært ved at gå ud af din hoveddør.

Vi starter med en helt uforpligtende snak, hvor du har mulighed for at være anonym. Hvis du på et tidspunkt ønsker det, kan vi starte stofbehandlingen op. Ved behov for opstart i substitutionsbehandling vil det som udgangspunkt være nødvendigt at behandlingen foregår på rusmiddelcenteret, men hvis det er samtaleforløb kan vi stadig gøre det uden for rusmiddelcentret. Mødet med dig sker på dine præmisser og evt. behandling vil foregå med udgangspunkt i dine ønsker, håb og drømme.

Lidt om projektet

Helsingør Rusmiddelcenter har fået projektmidler fra Social- og Boligstyrelsen, så vi kan tilbyde udgående stofbehandling. Projektet starter 1. januar 2024 og løber to år frem.

I den udgående stofbehandling samarbejder vi med det selvejende psykosociale botilbud Lindevang, med Stubben og med Frelsens Hærs varmestue. Derudover foregår det udgående arbejde i et tæt samarbejde mellem Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte, andre kommunale instanser, civilsamfund, region osv. Det betyder at vi kan støtte dig med de ønsker eller udfordringer du måske har på andre områder af dit liv.

Bliv ringet op

Del