Om Projekt udgående behandling

Har du brug for at tale med nogen om dit stofbrug - så kan vi komme til dig

Synes du det er svært at møde op på rusmiddelcentret og bor du f.eks. på gaden, på et herberg eller har svært ved at gå ud af din hoveddør, så kan vi møde dig hvor du er og føler dig mest tryg.

Vi starter med en helt uforpligtende snak, hvor du har mulighed for at være anonym. Hvis du på et tidspunkt ønsker det, kan vi starte stofbehandlingen op, stadig uden for rusmiddelcentret. Mødet med dig sker på dine præmisser og evt. behandling vil foregå med udgangspunkt i dine ønsker, håb og drømme.

Lidt om projektet

Helsingør Rusmiddelcenter har fået projektmidler fra Social- og Boligstyrelsen, så vi kan tilbyde udgående stofbehandling. Projektet starter 1. januar 2024 og løber to år frem.

Det udgående arbejde foregår i et tæt samarbejde mellem Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte, andre kommunale instanser, civilsamfund, region osv. Det gør det, så vi kan støtte dig, der modtager udgående stofbehandling med de ønsker eller udfordringer du måske har på andre områder af dit liv.

Vi har indgået samarbejde med det private psykiatriske botilbud Lindevang, med Stubben og med Frelsens Hærs varmestue. Vi kommer også til at have et tæt samarbejde med tilbud og indsatser under Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte, hjemmeplejen, psykiatrien, jobcenter osv.

Bliv ringet op

Del