Uge40 Alkoholkampagnen – Flere end du tror

Nedbryd tabuer om alkoholproblemer og -behandling og få flere danskere til at tage skridtet og søge hjælp. Det er målet for årets alkoholkampagne i uge 40 2021.

Se Helsingør Rusmiddelcenters nye biografreklame her:

140.000 danskere er afhængige af alkohol, men kun 17.000 er i behandling hvert år. Samtidig drikker knap 600.000 danskere – 1 ud af 5 – mere end Sundhedsstyrelsens anbefalinger, hvilket betyder, at de har en øget risiko for at blive afhængige.

Derfor skal årets alkoholkampagne være med til at nedbryde tabuer om alkoholproblemer med budskabet ”Flere end du tror – alkoholproblemer rammer alle”. Ligesom det er målet at få flere mennesker til at tage skridtet og søge hjælp – enten via offentlige rådgivnings- og selvhjælpstilbud eller kommunale behandlingstilbud.

Seneste nyheder

En bedre hverdag

Næste kursus starter tirsdag den 4. juni 2024. Har du eller dine nærmeste en oplevelse af, at alkoholen fylder i dit liv?

Læs mere »

Vanedannende medicin

Flere borgere henvender sig på Helsingør Rusmiddelcenter, fordi de har problemer med vanedannende medicin som Oxycontin og Oxynorm – også kaldet Oxy’er. Du har mulighed

Læs mere »

Bliv ringet op

Del