Motivationsgruppe

Hvad sker der i Motivationsgruppen?

Motivationsgruppen har især til formål at gøre gruppens medlemmer klogere på de ting, der motiverer og de ting, der ikke motiverer. Hvad er dine egne personlige motivationsfaktorer? Hvordan omsætter du følelse og motivation til handling? Gruppen er for borgere fra 30 år og opefter med alkohol- eller stofudfordringer. 

Vi oplever også, at det sociale fællesskab i en gruppe er vigtigt, og derfor bruger vi en god del af gruppens tid på at lytte til hinanden og støtte hinanden. At opleve støtte og medmenneskelig genkendelse fra andre, der forstår din situation godt, kan være guld værd, hvis du ellers er vant til at være meget alene med netop de problemer, du har med rusmidler.

I gruppen er der plads til din livssituation og du kan forvente at finde et rum for ærlighed og genkendelse. Du vil komme til at blive klogere på egenomsorg, følelsesregulering og selvværd og hvordan de ting hænger sammen for dig, når du skal finde motivation til at skabe forandring.
Du kan stadig drikke alkohol eller tage stoffer, mens du er i gruppen. Det er dog et krav, at du ikke møder påvirket op.

Hvornår og hvor?

Torsdage kl. 12.30-14.00.
 Der er maks. 8 deltagere og det er en åben gruppe med løbende optag. Et forløb varer som regel 12 uger med mulighed for forlængelse. Gruppen holder til på 2. sal.

Seneste nyheder

En bedre hverdag

Næste kursus starter tirsdag den 4. juni 2024. Har du eller dine nærmeste en oplevelse af, at alkoholen fylder i dit liv?

Læs mere »

Vanedannende medicin

Flere borgere henvender sig på Helsingør Rusmiddelcenter, fordi de har problemer med vanedannende medicin som Oxycontin og Oxynorm – også kaldet Oxy’er. Du har mulighed

Læs mere »

Bliv ringet op

Del