Hvordan foregår efterbehandlingen?

Har du fået en stof- eller alkoholbehandling i Helsingør Kommune? Så kan det være en god ide at deltage i vores efterbehandlingsgruppe, for at få forsat støtte i at fastholde dit stop. Vores efterbehandlingsgruppe består af højst 8 deltagere, men da det er en åben gruppe, kan antallet af deltagere variere fra gang til gang. Det er vigtigt for os at skabe et trygt forum, hvor deltagerne har mulighed for at fortælle om deres tanker og følelser uden, at nogle dømmer dem.
Er du interesseret i at høre mere om vores efterbehandlingsgruppe? Så kontakt os på telefon 49 28 35 80 til en uforpligtende samtale.

Efterbehandling

I efterbehandlingen taler vi om det, der optager dig. Det kan f.eks. være, at du deler dine erfaringer med at holde dig fra stofferne og alkoholen. Vi taler også om, hvornår det er sværest og om det gode indholdsrige liv uden alkohol og stoffer. Medarbejderne holder oplæg om strategier til at holde dig fra alkoholen og stofferne. Gruppedeltagerne giver også hinanden feedback.

Du er ikke alene

Hvis du deltager i vores efterbehandlingsgruppe, vil du møde andre, der også har fået en stof- eller alkoholbehandling i Helsingør Kommune, og derfor står i den samme situation som dig. Vi oplever tit, at den fælles forståelse, der er for hinanden i vores efterbehandlingsgruppe, er noget af det, som vores deltagere sætter allermest pris på i behandlingstilbuddet.

Kontakt Helsingør Rusmiddelcenter

Overvejer du, om vores efterbehandlingsgruppe kan være det rette for dig som et led i en stof- eller alkoholbehandling i Helsingør Kommune? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 49283580. Her kan vi give dig yderlige informationer om vores efterbehandlingsgruppe, og du har samtidig mulighed for at melde dig til, hvis du ønsker det.

Seneste nyheder

En bedre hverdag

Næste kursus starter onsdag den 22. januar 2023. Har du eller dine nærmeste en oplevelse af, at alkoholen fylder i dit liv?

Læs mere »

Vanedannende medicin

Flere borgere henvender sig på Helsingør Rusmiddelcenter, fordi de har problemer med vanedannende medicin som Oxycontin og Oxynorm – også kaldet Oxy’er. Du har mulighed

Læs mere »

Bliv ringet op

Del