Anonym stofgruppe

Anonym stofgruppe

Målgruppe:
Et tilbud til dig, som er i arbejde eller uddannelse, hvor rusmidlerne er kommet til at fylde for meget i dit liv. Det er et gruppe tilbud der tager ca. 14 uger. Forløbet indledes med en individuel samtale og afsluttes med en individuel samtale. Du vil være sammen med andre i tilsvarende situation.

Formål:
Formålet er at hjælpe dig til at får styr på dit rusmiddelforbrug igen, så du kan fortsætte med det du gerne vil i dit liv.
vi arbejder med:

  • Stoffernes fysiske og psykiske virkning
  • Tvivl og ambivalens
  • Motivation
  • Forandring
  • Trang og risikosituationer
  • Ressourcer og løsninger

Hvor og hvornår:
Tilbuddet om anonym rusmiddelbehandling har til huse på gl. Banegårdsvej 29 i Helsingør.
Er du interesseret i at høre mere om tilbuddet, kan du kontakte tilbuddet på tlf. 41 86 96 24 – hvis vi ikke svarer så læg en besked, så vender vi tilbage. Tilbuddet er en del af Helsingør Rusmiddelcenters tilbud.

Vi samarbejder også med Lænken i Lyngby – så hvis du tænker det er mere trygt for dig at bruge dette tilbud, så følg dette link: http://www.laenken.dk/anonym_stofbehandling

Medarbejderne:
Tilbuddet i Helsingør varetages af 2 kvalificerede medarbejdere, som du kommer i direkte kontakt med på 41 86 96 24, som svarer på dine spørgsmål.

Krav:
Du skal bare dokumentere hvilken kommune du bor i. Dette kan du gøre ved at fremvise dit sygesikringsbevis, du kan sætte tape/papir over dit navn og cpr. nr. – så du forbliver anonym.

Seneste nyheder

Hverdagen er tilbage!

Vi har åbnet helt op for fysiske møder og samtaler. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer om at holde afstand og spritte af. Når du kommer til

Læs mere »