Anonym stofgruppe

Anonym stofgruppe

Målgruppe:
Et tilbud til dig, som er i arbejde eller uddannelse, hvor rusmidlerne er kommet til at fylde for meget i dit liv. Det er et gruppe tilbud der tager ca. 14 uger. Forløbet indledes med en individuel samtale og afsluttes med en individuel samtale. Du vil være sammen med andre i tilsvarende situation.

Formål:
Formålet er at hjælpe dig til at får styr på dit rusmiddelforbrug igen, så du kan fortsætte med det du gerne vil i dit liv.
vi arbejder med:

  • Stoffernes fysiske og psykiske virkning
  • Tvivl og ambivalens
  • Motivation
  • Forandring
  • Trang og risikosituationer
  • Ressourcer og løsninger

Hvor og hvornår:
Tilbuddet om anonym rusmiddelbehandling har til huse på gl. Banegårdsvej 29 i Helsingør.
Er du interesseret i at høre mere om tilbuddet, kan du kontakte tilbuddet på tlf. 41 86 96 24 – hvis vi ikke svarer så læg en besked, så vender vi tilbage. Tilbuddet er en del af Helsingør Rusmiddelcenters tilbud.

Vi samarbejder også med Lænken i Lyngby – så hvis du tænker det er mere trygt for dig at bruge dette tilbud, så følg dette link: http://www.laenken.dk/anonym_stofbehandling

Medarbejderne:
Tilbuddet i Helsingør varetages af 2 kvalificerede medarbejdere, som du kommer i direkte kontakt med på 41 86 96 24, som svarer på dine spørgsmål.

Krav:
Du skal bare dokumentere hvilken kommune du bor i. Dette kan du gøre ved at fremvise dit sygesikringsbevis, du kan sætte tape/papir over dit navn og cpr. nr. – så du forbliver anonym.

Seneste nyheder

Vi åbner lidt mere op!

Helsingør Rusmiddelcenter har åbnet lidt mere op for fysiske møder. Du kan blive inviteret til samtale i et af vores mødelokaler med god plads, eller

Læs mere »