Kokain- og Hashstopgruppe

Kokain- og Hashstopgruppe

Gruppen henvender sig til dig, der ønsker et kokain- og hashstop og som har en realistisk mulighed for et stop på 12 uger. Formålet er udvide mestringsstrategierne således at du kan blive fri af kokain- og hashforbruget.

Gruppen mødes en gang om ugen. I en af de første uger aftaler vi en fælles dato for ophør af hash og kokain. De efterfølgende 2 uger efter kokain- og hashstoppet, er der krav om fremmøde to gange om ugen for at fastholde stoffriheden.

 

Forløbet er inddelt i tre moduler: 
1. Motivationsarbejde
2. Kokain- og hashstop i praksis
3. Tilbagefaldsforebyggelse.

 Hvornår og hvor?

Mandage kl. 16.00- 18.00.
Gruppen holder til på 2. sal.

Er du interesseret i at høre mere om tilbuddet, kan du ringe direkte på tlf. 41 86 96 24 – hvis vi ikke svarer så læg en besked, så vender vi tilbage. 

Krav:
Du skal bare dokumentere hvilken kommune du bor i. Dette kan du gøre ved at fremvise dit sygesikringsbevis, du kan sætte tape/papir over dit navn og cpr. nr. – så du forbliver anonym.

Seneste nyheder

En bedre hverdag

Næste kursus starter onsdag den 4. november 2020. Har du eller dine nærmeste en oplevelse af, at alkoholen fylder i dit liv?

Læs mere »

Hverdagen er tilbage!

Vi har åbnet helt op for fysiske møder og samtaler. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer om at holde afstand og spritte af. Når du kommer til

Læs mere »